De ce Bio?

Body Nature un ecosistem dincolo de BIO®

 

Laboratorul se dezvoltă cu convingere şi pasiune de mai bine de 40 de ani, rămânând fidel tuturor valorilor de durabilitate şi solidaritate care ţin cont de ansamblul „ecosistemului” societăţii, depăşind graniţele bio.

Produse concepte ECO
Demersul si conceptul eco avansat al laboratorului permit limitarea la maximum a impactului pe care il au produsele asupra mediului inconjurator, garantarea unor produse eficace si economice, favorizarea unui consum responsabil, integrarea materiilor prime biologice si inovatoare in formule, respectiv propunearea de produse care respecta pretentiile si exigentele din caietele de sarcini, precum Ecocert, Demeter, Cosmos sau Bio Coherence.

Mai mult decât produse biologice si ecologice

2 Un mediu cu productie ecologica

Pe domeniul Body Nature, totul este pus in slujba respectarii la maximum a mediului inconjurator:
utilizarea energiilor regenerabile, economia resurselor naturale, spaţii eco concepute, conservarea bio-diversitatii, culturii bio-dinamice. Actiuni care permit reducerea emisiilor de carbon.

3 O consecinta etica si solidara

Valorile sociale si de viata constituie parte integranta din misiunea laboratorului. Starea de bine a salariatilor si coeziunea echipei sunt aspecte favorizate. Relatiile directe cu consumatorii şi furnizorii permit realizarea unor schimburi de informatii bogate si asumarea unor angajamente durabile. Exemple:
Acţiunile pedagogice iniţiate şi desfăşurate în laborator sunt adevărate porţi deschise pentru societate şi constituie garanţia unei transmiteri propriu-zise a cunoştinţelor generaţiilor viitoare.

© 2018 : Body Nature Toate drepturile rezervate. | Website creat de Soft Build