Ce inseamna Body Nature?

​     Body Nature este pionierul produselor Bio, produse care ocrotesc sănătatea şi siguranţa omului şi a mediului înconjurător, pornind de la conceperea, fabricaţia şi distribuţia lor.

Body Nature a optat încă din 1972 să comercializeze o gamă largă şi completă de produse bio de întreţinere, cosmetice bio şi wellness, în sistem de vânzare directă. Un mod unic de distribuţie şi un creator de relaţii sociale. Ascultarea, împărtăşirea şi înţelegerea sunt argumente care vorbesc de la sine, subliniind bogăţia acestei relaţii.

Afla mai mult

Magazinul Online

​Body Nature Romania, este primul sistem de vanzari directe din Romania, exclusiv cu produse BIO!
Magazinul online a fost creat ca un ajutor pentru consiliere sau pentru consumatorii pentru care timpul e foarte pretios si nu au disponibilitatea de a participa la o prezentare de produse, “Rendezvous pour la planete”. Pe site veti gasi informatii despre produsele noastre si beneficiile lor, mediul ECO in care sunt produse si de avantajele afacerii Body Nature.

Produse cu utilizare zilnică economice, inovatoare și sigure.

Responsabilitate socială
Body Nature® a inițiat un demers pentru o dezvoltare durabilă și dincolo de BIO.

Conștiința ecologică
Pe domeniul Laboratorului Body Nature® , totul este pus în slujba protejării ecosistemului:culturi biodinamice, sortarea atentă a deșeurilor, surse de energie regenerabile...

Afla aici cum poti sa comanzi produsele BIO

Visul meu

"Sa vand produse sanatoase, biodegrababile, accesibile intregii lumi!"
Obiectivul Body Nature în România: sa oferim soluții sănătoase pentru fiecare întrebuințare comună sau specifică, a fiecăruia dintre noi! Să ne creștem copiii într-un mod armonios, și odată cu asta, sănătos și responsabil! Să creem punți între minte, corp și suflet și, de ce nu, între noi înșine! Să schimbăm lumea gri cu o lume verde, pe care să o lăsăm moștenire copiilor noștri! Și mai ales, să păstrăm BIO tot ceea ce iubim! :)

Vă mulțumim pentru suportul, fidelitatea, interesul și creativitatea dumneavoastră, celor care zi de zi, ați susținut și ați iubit Body Nature!
Anul 2014 este anul în care ducem mai departe un vis, de data aceasta, visul dumneavoastră:
de a păstra BIO tot ceea ce iubiți!

Vedeti produse!


Newsletter

© 2018 : Body Nature Toate drepturile rezervate. | Website creat de Soft Build