Povestea noastra

Povestea Body Nature

      Laboratorul Body Nature este pionierul produselor care ocrotesc sănătatea şi siguranţa omului şi a mediului înconjurător, pornind de la conceperea, fabricaţia şi distribuţia lor.

      Compania noastră a optat încă din 1972 să comercializeze o gamă largă şi completă de produse de întreţinere, cosmetice şi wellness, în sistem de vânzare directă. Un mod unic de distribuţie şi un creator de relaţii sociale. Ascultarea, împărtăşirea şi înţelegerea sunt argumente care vorbesc de la sine, subliniind bogăţia acestei relaţii.

     O relaţie de încredere care ne permite de mai bine de 40 de ani să rămânem Nr.1 în vânzarea la domiciliu în Franţa, în gama noastră de produse ecologice şi biologice. Vă invităm să ne descoperiţi produsele şi ştiinţa noastră în Ediţia 2014 a catalogului nostru. Dincolo de sprijinul oferit, sfaturile şi schimburile de informaţii cu consilierii noștri vă vor permite să cuantificaţi justa valoare a acestei relaţii de încredere. Lectură plăcută.

 

  

 

      Fabricant francez de produse de uz zilnic din anul 1972, Laboratorul Body Nature este o intreprindere familiala creata de un om de incredere, Gilles Guilbaud, si sotia lui, Marie-Therese Body. Preluand afacerea familiala, a doua generatie de anteprenori, Olivier si Antoine Guilbaud, aflata in slujba acestei aventuri mirifice, urmareste in premanenta realizarea unei dezvoltari durabile si solidare.

    "Parintii mei aveau o iubire profunda fata de pamant, ei ocupandu-se de cultivarea vitei de vie si cresterea cailor pe meleagurile din Nantes. Li se pare indispensabila conservarea resurselor naturale(...), iar noi la randul nostru suntem constienti ca trebuie sa gasim alte cai, un alt mod dea proceda pentru ca viata sa dainuiasca.

     Nici nu se pune in discutie sa accept compromisuri, singurele lucruri care ma intereseaza, sunt pasiunea pe care o am, nu sa pun in pericol planeta care este atata a mea, cat si a copiilor mei. Visul meu: sa vand produse sanatoase, biodegradabile, accesibile intregii lumi (...)".

 

BODY NATURE in ROMANIA

Cand am fost alesi sa  devenim unic importator in Romania  al produselor  Body Nature,  am stiut ca viata  mea se va schimba. Am  simtit ca un vis in  care mi-am pus sperante, timp  si o parte din suflet,  imi va schimba  viata! Am gandit strategii si am semănat gânduri bune, în fiecare acțiune și soluție pe care am implementat-o în ceea ce urma să devină singurul distribuitor exclusiv cu produse 100% BIO din România, în sistemul de vânzări directe. 

    Începutul anului 2013 ne-a adus prima provocare: prezentarea produselor Body Nature, către dumneavoastră, cei care între timp ne-ați devenit pe rând clienți, prieteni și consilieri!

Opiniile  dumneavoastra legate de  produsele  Body  Nature au fost cele  care ne-au dat puterea, speranța, discernământul și... Avântul de a merge mai departe. Și mai departe!

   Un an în care  am rememorat zilnic, obiectivul  Body  Nature  în România:  să oferim  soluții sănătoase pentru fiecare întrebuințare comună sau specifică, a fiecăruia dintre noi! Să ne creștem copiii într-un mod armonios, și odată cu asta, sănătos și responsabil! Să creem punți între minte, corp și suflet și, de ce nu, între noi înșine! Să  schimbăm lumea gri cu  o lume  verde, pe  care să o  lăsăm moștenire  copiilor  noștri! Și mai ales, să păstrăm BIO tot ceea ce iubim!

GEORGIANA SPATARU

CO-FONDATOR BODY NATURE ROMANIA

 

© 2018 : Body Nature Toate drepturile rezervate. | Website creat de Soft Build